Project Description

ZUMBA

Plešite sa Ivanom i Marijom!

Ivana Komlenski, energična, ambiciozna i uvek nasmejana buduća pravnica koja treninge pretvara u veoma iscrpljujuće žurke. Od malih nogu se bavi sportom (tenis, skijanje, odbojka, sinhrono-plivanje…), folklorom, baletom, show-danceom, salsom i drugim karipskim plesovima, a svoju ljubav prema fitnesu i plesu spojila je kao licencirani zumba instruktor.
Naš drugi instruktor za zumbu je Marija Grulović-Bambi, licencirani ZUMBA® fitness instruktor i registrovani član ZIN-a (Zumba Instructor Network).
ZUMBA® fitness-om se bavi 7 godina,a od marta 2016. poseduje licencu. Bila je učesnik brojnih promocija u Delta city-ju, Naxi plaži, učesnik dobrotvornih ZUMBA® nastupa, Wellfita u Expo centru 2012.god. i konvencije u Riminiju (Rimini wellness) 2014.god.
Zumba je fitness program baziran na koracima i ritmovima merengea, salse, cumbie i reggaetona, koji je zahvaljujući sjajnoj atmosferi i broju kalorija koje se po treningu potroše stekao ogromnu popularnost širom sveta. Veoma je dinamičan, jednostavan za praćenje i ne zahteva plesno predznanje. Za čas je potrebna samo udobna oprema za vežbanje, a osmeh posle treninga je zagarantovan.